Αν υπήρχαν προβλήματα στη φύλαξη να μην απολύατε τους υπαλλήλους των Πανεπιστημίων

«Αν υπήρχαν προβλήματα με τη φύλαξη δεν θα έπρεπε να απολύσετε τον κόσμο που τα φύλαγε» είπε ο Γ. Μηλιός χωρίς να λάβει βέβαια απάντηση, γιατί η ουσία για τον Γ. Μιχελάκη δεν είναι η ασφάλεια των Πανεπιστημίων, αλλά η επιχειρηματολογία υπέρ των ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

Για το λόγο αυτό δεν έδωσε την παραμικρή σημασία ή απάντηση στον Γ. Μηλιό όταν του μετέφερε την πραγματικότητα ότι το ΕΚΠΑ και το ΕΜΠ βρίσκονται στο 5% της παγκόσμιας κατάταξης στα καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο.

Αποκάλυψε τις προθέσεις της κυβέρνησης το πρωί ο Γ. Μιχελάκης στο Μega, μετά από μια μακρά επιχειρηματολογία για την «ασφάλεια» των Πανεπιστημίων και ότι είναι «ξέφραγο αμπέλι» αποκάλυψε τελικά, τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης που κρύβονται πίσω από την τρομοκρατία που προσπαθεί να περάσει στους πολίτες για τα προβλήματα ασφάλειας στα Πανεπιστήμια.

Η ακραία επιχειρηματολογία με εκφράσεις όπως «το Πανεπιστήμιο δεν είναι πεζοδρόμιο» και για δήθεν ακρότητες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μοναδικό στόχο έχει την όξυνση και την δημιουργία τεχνητής έντασης στο χώρο των Πανεπιστημίων. Στην πρώτη γραμμή της κυβερνητικής ατζέντας η όξυνση των ευαίσθητων ζητημάτων στο χώρο της παιδείας, για να καλυφθούν οι συνεχόμενες κυβερνητικές αποτυχίες της, όπως για παράδειγμα το μπλόκο της τρόικας στο θέμα των δόσεων για τα ληξιπρόθεσμα που ήταν ένα από τα ελάχιστα μέτρα που πόνταρε η κυβέρνηση για να αντιστρέψει λίγο το αρνητικό κλίμα εναντίον της.

 

Comments are closed.